Home / Desserts / Sunday mornings…

Sunday mornings…

Er de beste!
Søndagsmorninger, det er ingenting som kan måles med det! Null å gjøre, ingen must, bare kos! Og hvis man plutselig skulle måtte gjøre noe, så er det som oftest noe lystbetont. Akkurat som her i huset idag, for her er det kakebakedag på agendaen. Det kommer mange en anledning til å diske opp med fristende bakverk fremover og som de fleste andre damer har også cupcakebasillen inntatt dette huset.
Så dette er dagens målsetning. Så får vi se om jeg muligens sikter noe over mål. Har bange anelser…

…are the best, there´s really nothing better. Nothing to do but exactly what you feel like doing. Oh, i want more days like sundays. I plan to spend my day scoring some serious housewife-point, baking! The cupcake-bug has infected me as well as many others, so that´s todays plan. Baking, tasting, some more testing and decorating. This is what I´m aming for, guess time will show how that turnes out…

Og for å holde mr. Mann interessert i løpet av dagen også, så har jeg lovet å prøve meg på dette:

And to keep the Mr. interested as well, as far as it´s possible, I promised I would attemt to make theese as well:

For more inspo, go to:

Cupcakes takes the Cake 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>